In en om Anderen

Vakantiehuis Bij Anderen ligt midden in het Nationale Beek- en Esdorpenlandschap  De Drentsche Aa. Vlakbij vind u het typische Drentse landschap, heidevelden, bossen.

Assen met o.a. het Drents Museum is op slechts 10 autominuten van Anderen verwijderd en binnen 20 minuten staat u in Emmen (Wildlands Adventure Zoo). Ook Groningen met z’n gezellige binnenstad en vele gezellige terrasjes bereikt u binnen 20 autominuten vanaf Anderen.

Cultureel kunt u uw hart in de omgeving ophalen en eens per maand kunt u bij Nijend24 terecht voor een huiskamerconcert.

Vakantiehuis in Anderen is compleet met keuken ingericht maar wanneer u eens geen zin heeft om te koken heet Het Heinenhoes u van harte welkom. Het restaurant vindt u in Anderen.

In de omgeving liggen vele kilometers fietspad en authentieke dorpjes. In Anderen kunt u een aantal afwisselende dorpsommetjes maken. Anderen ligt aan het Pieterpad en aan het Fietserpad.

In het vakantiehuis vindt u kaarten met wandelingen, fietstochten en autoroutes. ‘s Avonds rust u uit op uw eigen terras en geniet u van het Drentse leven op deze unieke locatie, midden in het dorp Anderen.Vakantiehuis BijAnderen Anderen Drenthe